Suroviny:
Rama maslová – 3 PL
Eidam – 150gr
Tavený syr – 100gr
Kyslá smotana – 200gr
Cesnak – 3 strúčiky
Pór – 1 menší
Soľ,korenie,olivový olej
Postup:
Ramu zmiešame s taveným syrom, nastrúhaným eidamom a kyslou smotanou…pór nakrájame na tenké kolieska a spolu s prelisovaným cesnakom krátko opečieme na olivovom oleji. Pór môžeme pridať aj so zelenou časťou. Keď mierne cesnak s pórom vychladne pridáme všetko do syrovej zmesi. Dochutíme soľou a korením a všetko dobre premiešame. Podávame napríklad na bagetke alebo hrianke.
Táto pomazánka je síce mierne “voňavá” ale vždy má u každého úspech. Keďže je plná výborných surovín. Robievame ju často na grilovačku s priateľmi alebo ako pochúťku na silvestrovský večer keď prídu kamaráti. 🙂
Dobrú chuť