Ak vám zostal kúsok uvareného údeného mäsa, raz-dva pripravíte chutnú pikantnú nátierku na celozrnnú bagetu alebo krajec domáceho chleba. Stačí mäso nadrobno natrhať, pridať Ramu, oštiepok údený na bukovom dreve, pikantný domáci chren a o raňajky či olovrant je postarané. Nátierka zasýti a gurmáni si ju veru vychutnajú s veľkým pôžitkom. Nám chutila a nie je to prvý, ani poslednýkrát…
Čo potrebujeme:
150 g údené mäso uvarené
100 g oštiepok údený
2 vajcia uvarené natvrdo
2 PL Rama s maslom
1-2 PL kyslá smotana
podľa chuti chren domáci pikantný
podľa chuti korenie čierne mleté
podľa chuti soľ
petržlenová vňať na ozdobu
Ako na to:
Želám dobrú chuť!